ПІДПИСАННЯ УГОДИ ПРО СПІВПРАЦЮ З БІЛОРУСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ ЕКОНОМІЧНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ

16 березня 2018 року на базі Білоруського державного економічного університету проведені переговори щодо координації спільної наукової, науково-педагогічної, освітньої та видавничої діяльності.

Представниками Науково-дослідного центру індустріальних проблем розвитку НАН України на переговорах були: директор Центру, член-кореспондент Національної академії наук України, доктор економічних наук, професор М.О. Кизим та заступник директора з наукової роботи, доктор економічних наук, професор Ю.Б. Іванов.

Від Університету у переговорах взяли участь: ректор університету, голова Республіканської ради ректорів закладів вищої освіти, доктор економічних наук, професор В.М. Шимов, проректор з наукової роботи, доктор економічних наук, професор О.О. Биков, проректор з навчальної роботи, кандидат економічних наук, доцент В.А. Хмельницький та завідувач кафедри податків і оподаткування, доктор економічних наук, професор О.Ф. Кірєєва.

За результатами переговорів Микола Кизим та Володимир Шимов підписали Угоду про співпрацю між Науково-дослідним центром індустріальних проблем розвитку НАН України та Білоруським державним економічним університетом.

Завантажити презентацію