13 липня 2023 р. у рамках візиту до Балтійської міжнародної академії  (м. Рига, Латвія) співробітників Науково-дослідного центру індустріальних проблем розвитку НАН України –  заступника директора з наукової роботи докт. екон. наук, професора Ірини Губарєвої і старшого наукового співробітника, канд. екон., старш. дослідн. Вікторії Шликової, проведено спільний круглий стіл, на якому презентовано Центр, як наукову установу Відділення економіки Національної академії наук України. У презентації Вікторія Шликова зазначила місію та візію Центру, організаційну структуру, основні напрями фундаментальних та прикладних досліджень, експертної, аналітичної та консалтингової діяльності, освітню складову роботи та публікаційну активність. Співробітниками Центру було також представлено результати досліджень, проведених науковцями установи за напрямом розвитку циркулярної економіки.

Із сучасними напрямами досліджень Балтійської міжнародної академії ознайомили присутніх проректор з наукової роботи доктор Владислав Волков та керівник навчальних проєктів доктор Борис Хейманс.

Активну участь в організації та роботі круглого столу взяли колеги з Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.

До заходу в онлайн форматі долучилися співробітники та аспіранти Науково-дослідного центру індустріальних проблем розвитку НАН України.

 

Завантажити презентацію