За результатами роботи команди ЮНІДО в Україні отримало оприлюднення Підсумкове резюме щодо діагностики промисловості країни - UKRAINE INDUSTRIAL COUNTRY DIAGNOSTICS 2023 EXECUTIVE SUMMARY (https://www.unido.org/sites/default/files/unido-publications/2024-02/Executive%20summary_industrial%20diagnostic%20study_2023_0.pdf). В роботі над проєктом (координатором якого є Nicola Cantore) взяли участь директор НДЦ ІПР НАНУ, д.е.н., проф. Вікторія Хаустова та старш. наук. співробітник, к.е.н., ст. дослідник Тетяна Салашенко в якості національних експертів ЮНІДО з промислового розвитку. Також експертом з розвитку деревообробної промисловості виступила заст. директора з наукової роботи, д.е.н., проф. Ірина Губарєва

В межах роботи над проєктом Вікторією Хаустовою разом з колегами з ЮНІДО також було підготовлено та оприлюднено аналітичні матеріали щодо Аналізу промислового виробництва та експорту товарів з України та її регіонів у 2013-2022 рр. (https://downloads.unido.org/ot/33/87/33874969/WP_2_2024_FINAL.pdf).

Наразі триває наступний етап проєкту, що передбачає діагностику ланцюгів створення вартості по ряду стратегічно важливих для економіки України товарів.

Дякуємо команді ЮНІДО за підтримку України та можливість долучитися до роботи над проєктом.

Завантажити презентацію