22-24 червня 2022 р. в місті Івано-Франківськ відбулася Міжнародна науково-практична конференція з питань сталості в енергетиці та навколишньому середовищі (9th International Scientific Conference on Sustainability in Energy and Environmental Science - ISCSEES 2022, офіційна сторінка конференції: https://iscsees.nung.edu.ua/). Організаторами конференцій виступили ГО «Культурна ініціатива» разом з  Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу, Національним університетом «Чернігівська політехніка», Поморською академією в Слупську (Польща) та ін.

Ключовими спікерами конференції були проф. Ліліана Гораль і проф. Максим Карпаш (Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу).

До конференції долучилися близько 100 науковців з різних країн світу (України, Грузії, Ізраїлю, Німеччини, Польщі, Словаччини, Угорщини та ін.), серед яких: Єва Матуська (Польща), Бадрі Гечбая (Грузія), Майкл Радін (США), Арнольд Ківа (Ізраїль) та ін.

В роботі конференції взяли участь і науковці Науково-дослідного центру індустріальних проблем розвитку НАН України (д.е.н., проф. Хаустова В.Є., член-кор. НАНУ, д.е.н, проф. Микола Кизим, к.е.н. Шпілєвський В.В., д.е.н. Зінченко В.А.) з доповіддю на пленарному засіданні за темою:  «Structural changes in Ukraine’s electricity generation and their impact on the reduction of CO2 emissions».

Матеріали конференції подані для оприлюднення на офіційній сторінці IOP Proceedings (з індексацією в Scopus).

 

Завантажити презентацію