20 жовтня 2023 р. співробітники Науково-дослідного центру індустріальних проблем розвитку НАН України взяли участь у 3rd International Scientific Conference on Environmental Sustainability in Natural Resources Management (ISCES-2023, https://isces.eu-science.com/), яка проходила на базі Батумського університету навігаційного навчання (м. Батумі, Грузія).

Директор НДЦ ІПР НАН України д.е.н, професор Вікторія Хаустова увійшла до організаційного комітету Конференції, а старший науковий співробітник, к.е.н. Тетяна Салашенко – до наукового комітету. До роботи організаційного та наукового комітетів конференції також були залучені науковці університетів Болгарії, Грузії, Індонезії, Італії, Лівану, Польщі, України.

Тематичні напрями конференції були пов’язані з реалізацією Цілей сталого розвитку в контексті екологічної сталості в управлінні природними ресурсами. ISCES 2023 зосереджена на темах циркулярної економіки та екологічної стійкості, і в цьому контексті метою заходу було надання платформи дослідникам, підприємцям, викладачам вищих навчальних закладів та представникам влади для представлення результатів своїх досліджень і розвитку діяльності за наступними напрямами:

зелена, цифрова та стійка економіка; управління природними ресурсами; екологічна стійкість та інженерний менеджмент.

Завантажити презентацію